MagneD2000 + Szelén

2000 NE D3-vitamin + 60 mg szerves magnézium + 50 µg szerves szelén
étrend-kiegészítő vitamin, 60 db filmtabletta

A MagneD2000+szelén hármas támogatással segíti az ideg-, izom- és immunrendszert. A D3-vitamin és a megfelelő felszívódásához nélkülözhetetlen magnézium kiegészül a szelén hatásával a vírusfertőzések ellen, így három fontos vitamint és ásványi anyagot együtt pótolhat jól felszívódó, szerves formában.

D3-vitamin

A D3-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és izomfunkció fenntartásához, segíti a természetes kalcium és foszfor felszívódását, az immunrendszer normál működését.

Szerves magnézium

A szerves magnéziumnak fontos szerepe van az idegrendszer normál működésében, az emésztés segítésében és a vérnyomás szabályozásában, így javítja a szív munkájának hatásfokát. Stresszcsökkentő hatása révén növeli az immunrendszer terhelhetőségét is.

Szerves szelén

A szerves szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez, felelős a bőr, a haj és a köröm egészségéért, és antioxidánsként képes az oxidatív stressz mérséklésére.

Nyeléskönnyítő

Színtelen nyeléskönnyítő bevonattal láttuk el, és a színezőanyagok mellőzésével nem tartalmaz vas-oxidot, talkumot és titán-dioxidot.

Összetevők: magnézium-citrát, tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, kalcium-foszfátok, hidroxi-propil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz), fényezőanyag (zsírsavak), Quali®-D D3-vitamin-készítmény  (módosított kukoricakeményítő, cukor, antioxidáns [nátrium-L-aszkorbát, alfa-tokoferol], közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, csomósodást gátló anyag [szilícium-dioxid], kolekalciferol), csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), nedvesítőszer (glicerin), L-szeleno-metionin.

Hatóanyagok1 tablettábanNRV*
Szerves magnézium60 mg (600 mg magnézium-citrát
= 60 mg magnézium)
16%
D3-vitamin2000 NE** / 50 µg1000%
Szerves szelén50 µg90%
* NRV = napi beviteli referenciaérték felnőttek számára
**NE = nemzetközi egység

Alkalmazás/Adagolás

  • Naponta 1 tabletta bőséges folyadékkal lenyelve.

Figyelmeztetés

  • Az ajánlott napi adagot ne lepje túl!
  • Gyermekek elől elzárva tartandó!
  • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
  • OGYÉI notifikációs szám: 25927/2021.
  • Tárolás: száraz, hűvös helyen.
  • Nettó tömeg: 54 g (60 db 900 mg étrend-kiegészítő tabletta).
  • EAN: 55999861100064